Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Arbeta hos oss

Att arbeta på bank innebär mer än att bara hantera pengar. På Varbergs Sparbank vill vi att kunderna skall känna att vi bryr oss om dem. Våra kunder skall ha tillgång till en förstklassig service och rådgivning av högsta kvalitet. Varje kund är unik och det är vår uppgift att finna lösningar som passar var och en av våra kunder.

Varbergs Sparbank - mer än bara pengar

Vi verkar främst lokalt och därför är en målsättning att stärka och behålla kunskap samt stötta utvecklingen i bygden. Detta gör vi tillsammans med vår ägare Sparbanksstiftelsen Varberg. Vi vill finnas nära våra kunder och har därför åtta bankkontor i verksamhetsområdet som omfattar Varbergs kommun och Horred i Marks kommun. Även vår Telefonbank finns lokalt placerad och är bemannad med personal som bor och arbetar på hemmaplan.

Att arbeta hos oss på Varbergs Sparbank

På Varbergs Sparbank har vi flera arbetsområden och det finns ett antal olika yrken inom banken, exempelvis bankkassör, privat- och företagsrådgivare, jurist, marknadsförare och aktiemäklare. Alla våra befattningar bygger på att skapa och vårda relationer med våra kunder. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, servicemedvetna och som tycker om att arbeta med människor. De flesta av våra arbetsuppgifter innebär dagliga personliga kontakter med kunder. Vår verksamhet täcker in flera olika områden för både privatpersoner, företag och föreningar. På Varbergs Sparbank har du som anställd goda möjligheter att utvecklas.

Trivsel och lokal förankring

Vi vill att du som medarbetare skall trivas hos oss. Våra medarbetare ska känna att arbetet är roligt och stimulerande. Därför satsar vi på personlig utveckling och erbjuder våra anställda möjligheter till ett aktivt engagemang på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss att människor på ett bra sätt skall kunna kombinera karriär och privatliv. Hälsan sätter vi i fokus eftersom en medarbetare som mår bra också presterar bra i sitt arbete. För bankens personal finns stora möjligheter att delta i friskvårdsaktiviteter. Eftersom Varbergs Sparbank satsar på lokal förankring är det en stor fördel om du bor eller har viljan att bosätta dig inom vårt geografiska verksamhetsområde.
 
Antal anställda ca 140 personer. Verksamheten bedrivs på åtta kontor i Varbergs kommun och Horredsbygden i Marks kommun.

Yrken bankkassör, privatrådgivare, privatrådgivare kundtjänst, jurister, ekonomer, företagsrådgivare, marknadsförare, aktiemäklare m.fl

Löpande rekryteringsbehov. Du är välkommen att skicka in ditt CV och ett personligt brev till personal@varbergssparbank.se eller till Varbergs Sparbank AB, Box 74, 432 22 Varberg. Märk ditt mail eller brev med "Platsansökan"
Kontaktperson Christina Jannesson Tel: 0340-66 61 65
Besöksadress Bäckgatan 16-18, Varberg.
 
 

 

Stäng Skriv ut