Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Aktuellt

Glatt par ute och vandrar

Peppad på att prata pension?

Det kanske inte är det roligaste du vet. Men vi lovar att det är värt några minuter av din tid. 

Lyckoslanten nr 1 2016

Premiär för nya Lyckoslanten

Hur kan barn få kunskap om privatekonomi och pengars värde? Nya Lyckoslanten guidar och inspirerar barn och lärare till lustfyllt tänkande kring sparande, entreprenörskap och andra viktiga frågor.

Spargris

Dubbel beskattning på pensionssparande väntar många

När avdragsrätten för privat pensionssparande den 1 januari slopas helt är det många som riskerar att betala dubbel skatt. Redan skattade pengar som avsätts till pension inkomstbeskattas när de senare tas ut, man betalar alltså skatt två gånger.

Fler tips!

Förbättra din ekonomi

Med små åtgärder kan du enkelt förbättra din ekonomi. Här har vi samlat några av våra mest användbara tips.

Nyheter

Prisökningen på bostäder gör att många får betalt för att bo

2016-05-18 09:45

Normalt är att man får betala för sitt boende. Den exempellösa prisuppgången på bostadsmarknaden har gjort att många bostadsrättsinnehavare istället fått betalt för att bo. Det visar en ny undersökning från Swedbank och sparbankerna.

Majoriteten av svenskarna saknar kunskap om sin pension

2016-05-11 11:33

Undviker du att tänka på pensionen? Då är du inte ensam. Hälften av svenskarna tycker att pensionssparande är svårt och nästan lika många att det är tråkigt. Majoriteten  även saknar kunskap om sin framtida pension. Det visar en undersökning som Swedbank har gjort tillsammans med Sifo. Men det är aldrig för sent! Oavsett hur gammal du är finns olika möjligheter att planera för en bra pension.

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,71 % 185,60 SEK(2016-05-2717:29)

Bil

Erbjudande!

1 % ränterabatt för dig som har något av våra kunderbjudande och tecknar ett nytt billån (ej medlemsbillån). Erbjudandet gäller vid köp av personbil, till och med 30 juni 2016.

Stäng Skriv ut