Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Aktuellt

Glatt par ute och vandrar

Peppad på att prata pension?

Det kanske inte är det roligaste du vet. Men vi lovar att det är värt några minuter av din tid. 

Lyckoslanten nr 1 2016

Premiär för nya Lyckoslanten

Hur kan barn få kunskap om privatekonomi och pengars värde? Nya Lyckoslanten guidar och inspirerar barn och lärare till lustfyllt tänkande kring sparande, entreprenörskap och andra viktiga frågor.

Spargris

Dubbel beskattning på pensionssparande väntar många

När avdragsrätten för privat pensionssparande den 1 januari slopas helt är det många som riskerar att betala dubbel skatt. Redan skattade pengar som avsätts till pension inkomstbeskattas när de senare tas ut, man betalar alltså skatt två gånger.

Fler tips!

Förbättra din ekonomi

Med små åtgärder kan du enkelt förbättra din ekonomi. Här har vi samlat några av våra mest användbara tips.

Nyheter

Effekter av höjda prisbasbelopp 2017

2016-07-19 08:00

Garantipensionärer, studenter och föräldralediga får högre ersättning 2017. Det blir effekten av att prisbasbeloppen nästa år höjs och garantipension, studiemedel, sjuk- och föräldrapenning genom det blir högre.

Kvinnors val ger sämre pension

2016-06-29 13:19

Färre kvinnor än män pensionssparar. Kvinnor har sämre kunskap om sin framtida pension och tror i större utsträckning att de kommer få svårt att få ekonomin att gå ihop som pensionär. Närmare hälften av kvinnorna tror inte eller är tveksamma till om de kommer att klara sig på sin pension. Det visar en undersökning som Swedbank gjorde, i mars, tillsammans med TNS Sifo.

Swedbank aktiekurs

SWED-A-0,22 % 178,70 SEK(2016-07-2617:29)

Bil

Erbjudande!

1 % ränterabatt för dig som har något av våra kunderbjudande och tecknar ett nytt billån (ej medlemsbillån). Erbjudandet gäller vid köp av personbil, till och med 30 juni 2016.

Stäng Skriv ut