Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Aktuellt

Glatt par ute och vandrar

Peppad på att prata pension?

Det kanske inte är det roligaste du vet. Men vi lovar att det är värt några minuter av din tid. 

Lyckoslanten nr 1 2016

Premiär för nya Lyckoslanten

Hur kan barn få kunskap om privatekonomi och pengars värde? Nya Lyckoslanten guidar och inspirerar barn och lärare till lustfyllt tänkande kring sparande, entreprenörskap och andra viktiga frågor.

Spargris

Dubbel beskattning på pensionssparande väntar många

När avdragsrätten för privat pensionssparande den 1 januari slopas helt är det många som riskerar att betala dubbel skatt. Redan skattade pengar som avsätts till pension inkomstbeskattas när de senare tas ut, man betalar alltså skatt två gånger.

Fler tips!

Förbättra din ekonomi

Med små åtgärder kan du enkelt förbättra din ekonomi. Här har vi samlat några av våra mest användbara tips.

Nyheter

Nya regler om statlig insättningsgaranti 1 juli

2016-06-23 12:33

Den 1 juli 2016 ändras lagen om insättningsgaranti. Det påverkar reglerna om den statliga insättningsgarantin som gäller för sparande på inlåningskonto, som aktualiseras t ex om en bank skulle försättas i konkurs.

Ny undersökning visar att var tionde inte har råd att spara

2016-05-27 08:00

Knappt tio procent av svenskarna har inte råd att spara och var fjärde har en för liten sparbuffert för att ha en sund och hållbar ekonomi. Men nästan tre av fyra svenskar sparar regelbundet. Två av tre har ett buffertsparande och nästan lika många har ett långsiktigt sparande.

Swedbank aktiekurs

SWED-A-0,06 % 175,70 SEK(2016-06-3017:29)

Bil

Erbjudande!

1 % ränterabatt för dig som har något av våra kunderbjudande och tecknar ett nytt billån (ej medlemsbillån). Erbjudandet gäller vid köp av personbil, till och med 30 juni 2016.

Stäng Skriv ut