Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Aktuellt

Hus

Hur vill du bo och leva i framtiden?

Välkommen till en informationsträff om den spännande bostadsmarknaden i Tvååker, tisdagen den 18 oktober. Vi håller till på Ästad och får även en presentation av Ästad Vingård.

Mor läser en saga för sin dotter

Dags att ta tag i pensionssparandet?

Det kanske inte är det roligaste du vet. Men vi lovar att det är värt några minuter av din tid. 

Lyckoslanten nr 1 2016

Lyckoslanten

Hur kan barn få kunskap om privatekonomi och pengars värde? Lyckoslanten guidar och inspirerar barn och lärare till lustfyllt tänkande kring sparande, entreprenörskap och andra viktiga frågor.

Spargris

Dubbel beskattning på pensionssparande väntar många

När avdragsrätten för privat pensionssparande den 1 januari slopas helt är det många som riskerar att betala dubbel skatt. Redan skattade pengar som avsätts till pension inkomstbeskattas när de senare tas ut, man betalar alltså skatt två gånger.

Fler tips!

Förbättra din ekonomi

Med små åtgärder kan du enkelt förbättra din ekonomi. Här har vi samlat några av våra mest användbara tips.

Nyheter

Så påverkas du av regeringens budget

2016-09-23 08:54

Idag presenterade regeringen budgetpropositionen för 2017. Två av förslagen gäller lägre skatt vid bostadsförsäljning och högre skatt på arbetsinkomst. Om du har barn så kan du även komma att få höjt flerbarnstillägg och - i vissa fall - höjt bostadsbidrag.

Var femte förälder sparar inte till sina barn

2016-09-16 13:50

Två tredjedelar av Sveriges föräldrar med hemmavarande barn sparar regelbundet varje månad till sina barn, de flesta upp till 500 kronor per barn. Yngre föräldrar sparar i större utsträckning regelbundet än de äldre.

Swedbank aktiekurs

SWED-A0,60 % 201,60 SEK(2016-09-3017:29)

Stäng Skriv ut