Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?

Här får du snabbt svar på vanliga frågor. Välkommen att ställa din fråga!

Ställ din fråga här

Besök oss!

Välkommen in till våra kontor.

Unga jobb får alla att växa

Glad tjej

Varbergs Sparbank vill göra något åt den lokala ungdomsarbetslösheten. Idén är enkel: med erfarenheter och kontakter ökar chanserna till jobb.

Det gäller att få in en fot på arbetsmarknaden och Varbergs Sparbank fortsätter med initativet till att skapa praktikplatser för arbetslösa ungdomar mellan 18 och 24 år. Under 2014 inleddes en extra satsning tillsammans med Arbetsförmedlingen för att entuiasmera och motivera arbetsgivare runt om i kommunen att ta emot praktikanter och satsningen fortlöper under hela 2015. Förhoppningen är att Unga Jobb ska bli ett årligt återkommande koncept.

Varbergs Sparbank och Arbetsförmedlingen arbetar för att hitta en bra matchning mellan ungdomarna och praktikplatserna som erbjuds. Inför varje praktikperiod arrangeras Speedmeeting på Varbergs Sparbank där företagen och praktikanterna får möjlighet att träffas och snabbt lära känna varandra.

Nästa tillfälle för Speedmeeting: 11 februari 2016

Ta del av inbjudan här

Vill du vara med och erbjuda praktikplats?

Kontakta Varbergs Sparbank om du vill vara med och erbjuda praktikplats.

Vill du ha praktikplats?

Unga Jobb riktar sig till dig som är 18-24 år och inskriven i programmet Jobbgarantin för ungdomar. Prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen om möjligheten för dig att praktisera.

Stäng Skriv ut