Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Privat

Aktuellt

Verified by Visa MasterCard SecureCode

Mobilt BankID för att bekräfta köp på internet

Från 5 oktober 2016 är det inte längre möjligt att bekräfta köp på internet med hälsningsfras och lösenord där du ser loggan för Mastercard SecureCode eller Verified by Visa. Istället behöver du använda dig av Mobilt BankID.

Mor läser en saga för sin dotter

Dags att ta tag i pensionssparandet?

Det kanske inte är det roligaste du vet. Men vi lovar att det är värt några minuter av din tid. 

Lyckoslanten nr 1 2016

Lyckoslanten

Hur kan barn få kunskap om privatekonomi och pengars värde? Lyckoslanten guidar och inspirerar barn och lärare till lustfyllt tänkande kring sparande, entreprenörskap och andra viktiga frågor.

Spargris

Dubbel beskattning på pensionssparande väntar många

När avdragsrätten för privat pensionssparande den 1 januari slopas helt är det många som riskerar att betala dubbel skatt. Redan skattade pengar som avsätts till pension inkomstbeskattas när de senare tas ut, man betalar alltså skatt två gånger.

Fler tips!

Förbättra din ekonomi

Med små åtgärder kan du enkelt förbättra din ekonomi. Här har vi samlat några av våra mest användbara tips.

Nyheter

Bostadsrättsinnehavare riskerar kraftigt höjda månadsavgifter

2016-11-17 08:00

Många bostadsrättföreningar sparar för lite till framtida reparationer och underhåll, vilket ökar risken för kraftigt höjda månadsavgifter. Hela 56 procent av bostadsrättsföreningarna sparar en för liten summa medan 18 procent inte sparar någonting. Endast 15 procent av alla har ett tillräckligt sparande. Det framgår av en ny analys från Swedbank och sparbankerna.

Swedbanks Investeringsstrategi – Volatiliteten åter på aktiemarknaden

2016-10-04 09:00

Sedan septemberstrategin har volatiliteten kommit tillbaka in i aktiemarknaden samtidigt som den japanska centralbanken varit aktiv med att införa nya oprövade kort gällande kvantitativa lättnader. Centralbankerna i stort har fortsatt vara i fokus och fått uppmärksamhet på olika sätt.

Swedbank aktiekurs

SWED-A1,19 % 220,30 SEK(2016-12-0717:29)

Stäng Skriv ut