Hoppa till textinnehållet

Internationell service

Women planning trip with map on wooden table.

För dig som söker kvalificerad finansiell rådgivning utanför Sverige finns Private Banking internationellt. Tyngdpunkten ligger på investeringsrådgivning och kapitalförvaltning, men vi ger också kvalificerad rådgivning inom till exempel skatt, juridik, pension, försäkringar och bolagsetableringar.

 

Privatpersoner

Du får tillgång till specialistkompetens inom de flesta områden som rör privatekonomin, pensions- och försäkringslösningar, skatteinformation samt andra juridiska lösningar. I vissa länder kan vi också erbjuda finansiering av bostad.

Företagare

Kontakta oss om det är aktuellt att sälja eller överlåta ditt bolag så lotsar vi dig genom hela processen. Vi kan också föreslå lösningar om du vill etablera holdingbolag utomlands eller på annat sätt behöver effektivisera ditt kapitalägande.

Flytta utomlands

Om du är på väg att flytta utomlands för att arbeta eller kanske för att pensionera dig finns det mycket att tänka på för att hitta de bästa och mest långsiktiga ekonomiska och praktiska lösningarna. Vi hjälper dig reda ut frågorna.

Förmögenhetsplanering

För dig med ett större kapital och med behov av effektiv förmögenhetsplanering erbjuder vi finansiell rådgivning, försäkringslösningar, strukturer för kapitalägande och bosättningsfrågor.