Hoppa till textinnehållet

Företag

ankaret, varberg

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar.

Med anledning av Coronaviruset

Coronaviruset ställer till problem för näringslivet. Vi på Varbergs Sparbank följer virusets konsekvenser och är mycket medvetna om de utmaningar som kan uppstå för dig som företagare.

 

Vi förstår att det är för tidigt att bedöma konsekvenserna, men vill ändå uppmana dig som kund att att kontakta oss i ett tidigt skede om du tror att detta kommer få kraftig påverkan på ditt företag.

 

Som lokal aktör med ett stort engagemang för vårt gemensamma samhälle vill vi vara med och ta hand om dina utmaningar tillsammans med dig.

Italiansson tar det italienska skafferiet till Sverige

Efter flera år på Irland valde Lina Johansson och Ivano Lubrano att flytta hem till Varberg. Paret, som nyligen startat sin verksamhet Italiansson i Veddige, erbjuder produkter online med fokus på det italienska köket. Vi träffar Lina och pratar och hur det är att driva webbutik och hur e-handelspaketet fungerat i uppstarten av företagets resa.

Aktuellt just nu

Dags att leasa bil till företaget?

Fråga oss först.

Confident man in car

Förändring för inlösen av utbetalningsavier hos banker från den 10 oktober

Från och med den 10 oktober 2020 sker en förändring som innebär att banker på den svenska marknaden inte längre kan lösa in avier från en annan bank. Det påverkar bland annat vart mottagaren av utbetalningsavier kan lösa in dessa. Svenska Bankföreningen har beslutat att den bank som är utbetalande part av en utbetalningsavi ska ansvara för hanteringen av den.

Tips och råd till dig som företagare

Bättre koll företagets ekonomi

Ta del av våra analyser samt tips och råd om det som kan var viktigt för dig i ditt företagande.

Vanliga frågor just nu

Här får du svar på frågor som ofta ställs till oss. Ta gärna en titt på svaren först. Hittar du inte svar på din fråga kan du kontakta oss för hjälp.

Digitala tjänster

Med våra digitala tjänster blir vardagen enklare. Gör dina bankärenden smidigt när det passar dig!

Läs vårt nyhetsbrev Bättre Affärer

Få vårt nyhetsbrev Bättre Affärer direkt i mejlen. Läs intressanta artiklar, intervjuer med andra företagare och ta del av tips och råd som kan inspirera dig i ditt eget företagande!

Coffee break at the office.

5 minuter för ett tryggare liv

Många företagare saknar ett tillräckligt pensions- och försäkringsskydd. Hur ser det ut för dig?

Male carpenter beside work bench, small business

Analyser och omvärld

Aktuell omvärldsbevakning och makroanalyser från bankens experter, på Swedbank Insikt.

Har du koll våra nya företagspaket?

Vilket passar dig bäst?

Företagspaket 360x360 storgulbild

Swedbanks aktiekurs

SWED-A %
SEK
2021-03-09
10:57