Hoppa till huvudinnehåll

Jobba hos oss

Tillsammans, Nära och med Engagemang - så arbetar vi på Varbergs Sparbank! Vi söker dig som tycker om att göra affärer och som vill få möjligheter till personlig utveckling.
 

Hur är det att jobba på Varbergs Sparbank?

Varbergs Sparbank erbjuder dig ett brett spektra av yrkesroller. De allra flesta av våra medarbetare möter dagligen kunder för rådgivning inom t.ex. ekonomi, försäkringar eller juridik, medan andra specialiserat sig inom exempelvis kredithantering eller finansförvaltning. Vi erbjuder en mycket god arbetsmiljö, inspirerande kollegor och utmaningar för den som vill och vågar!

Vad är en Sparbank?

Vi är en fristående och lokal sparbank. Som sparbank har vi inga aktieägare och vi drivs utan enskilt vinstintresse. Allt vårt överskott stannar lokalt, till nytta för våra kunder, bygden och föreningslivet.

Sparbankernas kunder mest nöjda i banksverige 2020

I årets SKI-undersökning får Sparbankerna högst betyg bland samtliga banker i Sverige hos både privat- och företagskunder. Det bästa betyget vi som bank kan få och något vi är otroligt stolta över.

Kvinnlig entreprenör

Lär känna oss sociala medier!

Vill du veta mer om oss? Få senaste nytt om bankens verksamhet och de projekt vi är involverade i på sociala medier. Du hittar oss på:

Träffa våra medarbetare

Kontakta oss

personal