Varbergs Sparbank - mer än bara pengar
Vi verkar främst lokalt och därför är en målsättning att stärka och behålla kunskap samt stötta utvecklingen i bygden. Detta gör vi tillsammans med vår ägare Sparbanksstiftelsen Varberg. Vi vill finnas nära våra kunder och har därför flera bankkontor i verksamhetsområdet som omfattar Varbergs kommun och Horredsbygden. Även vår Telefonbank finns lokalt placerad och är bemannad med personal som bor och arbetar på hemmaplan.

Att arbeta hos oss på Varbergs Sparbank
På Varbergs Sparbank har vi flera arbetsområden och det finns ett antal olika yrken inom banken, exempelvis bankkassör, privat- och företagsrådgivare, jurist, marknadsförare och aktiemäklare. Alla våra befattningar bygger på att skapa och vårda relationer med våra kunder. Vi söker medarbetare som är utåtriktade, servicemedvetna och som tycker om att arbeta med människor. De flesta av våra arbetsuppgifter innebär dagliga personliga kontakter med kunder. Vår verksamhet täcker in flera olika områden för både privatpersoner, företag och föreningar. På Varbergs Sparbank har du som anställd goda möjligheter att utvecklas.

Trivsel och lokal förankring
Vi vill att du som medarbetare skall trivas hos oss. Våra medarbetare ska känna att arbetet är roligt och stimulerande. Därför satsar vi på personlig utveckling och erbjuder våra anställda möjligheter till ett aktivt engagemang på arbetsplatsen. Det är viktigt för oss att människor på ett bra sätt skall kunna kombinera karriär och privatliv. Hälsan sätter vi i fokus eftersom en medarbetare som mår bra också presterar bra i sitt arbete. För bankens personal finns stora möjligheter att delta i friskvårdsaktiviteter. Eftersom Varbergs Sparbank satsar på lokal förankring är det en stor fördel om du bor eller har viljan att bosätta dig inom vårt geografiska verksamhetsområde.
Antal anställda ca 135 personer. Verksamheten bedrivs på ett flertal kontor i Varbergs kommun.

Din integritet som medarbetare är viktig för Varbergs Sparbank

Medarbetarna är några av bankens viktigaste personer. Banken som arbetsgivare hanterar persondata om varje anställd och den nya dataskyddsförordningen GDPR reglerar medarbetarnas rätt till sina egna personuppgifter.

Här kan du läsa mer om din personliga integritet som anställd.