Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app och BankID
Er verksamhet

Företag - din företagsbank

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar.

Kundservice Företag

Vi vill ge dig och ditt företag en bra service. Hos vår Kundservice Företag kan  du få hjälp med de flesta ärenden och frågor du har kring ditt företag. 

Du når Kundservice Företag via meddelandefunktionen i Internetbanken/appen eller via Telefonbanken på telefonnr 0340-66 60 00. Vill du besöka oss så finns vi på kontoret i stan, på vår företagsavdelning i gamla huset vid torget.

TACK!

Som kund hos oss är du en stor del av att Varbergs kommun och Horred kan utvecklas. Vår grundtanke är Sparbanksidén, vilket innebär att vår vinst återinvesteras lokalt istället för att gå till enskilda aktieägare.

Pengarna används till exempel för att utbilda barn inom ekonomi, forskningsstipendier, projekt som fästningsbadet eller till föreningar för att de ska kunna förbättra och driva sin verksamhet. Det är bara några exempel. Genom att vara kund hos oss gör du skillnad för Varberg och Horreds utveckling.

Nytt samarbete med Agronod

För att förenkla klimatrapporteringen för lantbrukare går vi som en av de första bankerna i Sverige in i ett samarbete tillsammans med Agronod. 

Äldre man med skägg och glasögon sitter i en bil en regnig dag

Dags att leasa bil till företaget?

Fråga oss först. 

Solar panels

Hållbara lån

Vi vill bidra till ett mer hållbart samhälle och underlätta för våra kunder att göra medvetna hållbara val. Nu har vi hållbara lånealternativ både till företag, föreningar och privatpersoner

Våra skog- och lantbruksrådgivare

Skog och lantbruk

Här har vi samlat informaiton, tips och inspiration till dig som är skogsägare eller lantbrukare. 

Föreningar

Ska du starta en förening? Vi är stolta över att vara en del av vårt lokala föreningsliv. Vi samarbetar med en mängd olika föreningar för att stödja och utveckla föreningslivet.