Så här kommuniceras sponsring från Varbergs Sparbank

I skriven text

När du skriver en text vill vi att vi benämns som Varbergs Sparbank. Undvik formuleringar som "Sparbanken" och "Banken".

Vid länkning till varbergssparbank.se

  • När du länkar till varbergssparbank.se vill vi gärna att bankens namn ingår i länknamnet, t.ex. "Varbergs Sparbank", "Till Varbergs Sparbanks webbplats", "Läs mer om Varbergs Sparbank bolån" eller motsvarande.
  • Länkningen ska placeras så att det tydligt framgår att banken inte är avsändare av innehållet på de sidor som länkar till Varbergs Sparbank.

Skyltning och trycksaker

För Varbergs Sparbank är det viktigt att synas tillsammans med er när ni informerar om er verksamhet. En bra grund för vår synlighet kan bestå av en skylt och tryck på klädesplagg, som sedan kan kompletteras med ytterligare exponering. Kanske finns det ett programblad, medlemsblad, årsberättelse eller annan skrift som ni ger ut där samarbetet kan nämnas?
Varbergs Sparbank står alltid för kostnaden för produktion av tryck och skyltar.

Hemsida

Vi vill synas på er hemsida, om en sådan finns. Vi ser gärna att vår logotyp finns med redan på startsidan med en kompletterande text som tydliggör att vi är sponsorer eller bidragsgivare. Länka gärna till vår sajt, www.varbergssparbank.se.

Sociala kanaler

Vi jobbar dagligen med synlighet i och aktivitet i våra sociala medier, nyhetsbrev och hemsida. För oss är det lika viktigt att uppmärksamma de sammanhang vi är med i som att ni är med och uppmärksammar oss i era egna kanaler. Gör vi detta tillsammans blir det spridning i dubbel bemärkelse.

Nätverksträffar och medlemsträffar

Har ni sammankomster, exempelvis en invigning, tävlingar, turneringar som vi kan delta på eller uppmärksamma tillsammans med er så gör vi gärna det vid möjlighet. Tveka inte att ta kontakt med oss!

Press och Media

Ni kanske har kontakter med lokaltidningar som ni kan använda? Vill ni att vi medverkar på något sätt, hör av er!

Evenemang

Oavsett om det är ett litet eller stort evenemang har vi eventmaterial som passar. VI har allt från banderoller, beachflaggor till ett sortiment med profilprodukter som kan passa perfekt på ett prisbord. Vi lånar mer än gärna ut vårt material till ditt evenemang. Kontakta oss så hjälper vi till att sätta ihop ett bra kit som ni sedan kan hämta ut hos oss på banken. När evenemanget är klart ansvarar ni för att lämna tillbaka det igen, i samma skick ni fick det.