Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

Nyckelkund oktober 2020

Vi hyllar Varbergs ungdomsledare 2020

I snart 60 år har vi på Varbergs Sparbank delat ut ungdomsledarstipendier. Vi vill uppmuntra ledare som gör ovärderliga insatser för att bygga det rika föreningsliv vi har här i Varbergs kommun och Horred. Ungdomsledare som ger av sin ideella tid och som varje vecka ser, bekräftar och får barn och ungdomar att växa. 

 

Under hela oktober ger vi oss ut på turné med checkar under armen, blomsterbuketter och konfettiregn och överraskar ledaren tillsammans med föreningen i en digital stipendieutdelning. 10 ungdomsledare får 10 000 kr. Även föreningen som ledaren är aktiv i får 10 000 kr.

Försäkra det viktigaste du har.

Du har säkert redan tänkt på det. Men om du inte har det vill vi bara påminna dig om att försäkra det viktigaste du har - dig och din familj. Behöver du en barnförsäkring, olycksfallsförsäkring, sjukförsäkring eller något annat?

 

I en trygghetskoll går vi igenom dina försäkringsbehov så att du får en överblick och insikt i vilka försäkringar som skulle kunna vara bra för dig. Trygghetskollen kan genomföra både i ett telefonmöte eller om du föredrar att komma in. Vill du boka en tid för trygghetskoll – ring vår telefonbank på tel 0340-66 60 00

"När man står mitt i en monstervattenläcka med en nyfödd bebis - är det enda man vill att det löser sig smidigt.”

Två vattenläckor på två år. Starten i familjen Hägerholts nyinköpta hus i Hunnestads by blev kanske inte riktigt som de först tänkt sig. Familjen fick sätta sin Villahemförsäkring ordentligt på prov.

Vi har Sveriges mest nöjda bankkunder!

I en undersökning från Svenskt Kvalitetsindex (SKI) får Sparbankerna i Sverige högst ranking i kundnöjdhet bland privat- och företagskunder. Undersökningen visar att ni kunder särskilt uppskattar:

🧡 Vårt samhällsengagemang! Genom Sparbanksidén vill vi vara en viktig del av det lokala samhället. Det innebär för oss på Varbergs Sparbank att hela vår vinst stannar i Varberg. Genom bidrag och sponsring stödjer vi bygdens utveckling inom föreningsliv, idrott, kultur, näringsliv, forskning och utbildning. 
🧡 Att vi har en nära och personlig service i mötet med våra kunder.
🧡 Att vi har välfungerande digitala tjänster.

-”Det är otroligt kul att se att vi Sparbanker har så nöjda kunder, säger Bo Liljegren VD för Varbergs Sparbank. Vi tror starkt på Sparbanksidén. Att vara en del av den lokala utvecklingen i samhället, det personliga mötet med kunder och att ha en lokal närvaro - samtidigt som vi måste följa med i den digitala utvecklingen. Det finns en hållbarhet och långsiktighet i vårt arbete och vi bygger på en värdegrund som våra kunder kan känna sig stolta över att vara en del av.”

Vår telefonbank fyller 15 år!

Sedan 15 år tillbaka har vi haft vår egen lokala telefonbank här i Varberg. Mellan 8-20 alla vardagar sitter våra härliga medarbetare redo för att hjälpa dig med dina frågor och funderingar. Och de flesta av dina bankärenden går att lösa på telefon. Du vet väl tex att du kan få rådgivning via telefon? Telefonbanken nås på 0340-66 60 00

Har du fått nytt bank- eller kreditkort?

Då kanske du märkte att det såg annorlunda ut. Nu får du som beställer ett nytt bank- och kreditkort en ny design på kortet. Korten byts ut löpande allt eftersom de gamla når sin giltighetstid. 

Master card ung

Glömt plånboken hemma? Betala med mobilen.

Sparbanken plånbok är en digital plånbok som du kan använda i både butik och på nätet. Funktionerna skiljer sig åt beroende på om du har en Android- eller Apple-enhet.

Swedbank plånbok

Följ oss sociala medier!

Vill du veta vad vi gör mellan nyhetsbreven? Få senaste nytt om bankens verksamhet och de projekt vi är involverade i på sociala medier. Du hittar oss på:

Instagram     Facebook     LinkedIn