Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

Nyckelkund

här träffas vi bäst just nu

Just nu uppmanar vi dig som kund att först och främst inte besöka våra kontor med hänsyn till rådande pandemi. Men det finns många bra vägar för oss att ses ändå! De flesta av dina bankärenden går att lösa på telefon.

Årets julgåva till Majblommans lokalföreningar i Varberg och Horred

Majblomman tappade till följd av coronapandemin sin största inkomstkälla – den fysiska försäljningen av majblommor. Samtidigt är Majblommans Riksförbund arbete för att motverka barnfattigdomen i Sverige viktigare än någonsin.

Miljonstöd till lokala föreningar i Coronatider

När 2020 nu går mot sitt slut blir det sannolikt ett år som våra föreningar helst av allt vill glömma. Coronapandemin har skapat tuffa utmaningar med stora ekonomiska utmaningar som följd. Under året har Varbergs Sparbank, genom Sparbanksstiftelsen Varberg och genom utökad sponsring, gett bidrag till de hårdast drabbade föreningarna i Varberg till en summa på närmare 5 miljoner kronor.

"Man kan inte bära allt som det innebär att vara tonåring idag, sina egna axlar."

Ungdomsjouren Tigerlilja har funnits i Varberg sedan 2012. Vi träffar Anna och Ida som vågar ge stöd i de där frågorna som inte alltid dyker upp i samtalet vid köksbordet. Och om nya satsningen Tjejfika som blivit möjlig tack vare bidrag från Varbergs Sparbank genom Sparbanksstiftelsen.

Månadens digitala tips

Meddelandefunktionen i appen är en av flera bra vägar till oss på Varbergs Sparbank nu när vi på ett särskilt sätt visar omtanke och hänsyn för varandra, och i möjligaste mån ses på distans. Via meddelanden kan vi hjälpa dig med det mesta. Bland annat kan du ställa din fråga kring försäkringar, lån, pension, sparande eller få hjälp med nytt bankkort.

Signera ditt kortköp i butik med PIN-kod

Från och med den 3 november 2020 är det inte längre godkänt att signera ditt kortköp i butik. Nu använder du din PIN-kod för att genomföra ett säkert kortköp. Blipp fungerar som tidigare och påverkas inte av detta.

 

Har du glömt din pinkod?

För kunder med mobilbanken privat så går det att se PIN-koden i appen. Du hittar detta under Meny/Kort och klickar sedan på det kort du vill se PIN-kod för.

Bankkort Master Card

Skydda din identitet med ID-skydd - ingår i ditt erbjudande Nyckelkund.

Att få sin identitet kapad blir allt vanligare. Med tjänsten ID-skydd, som vi Sparbanker erbjuder via vår samarbetspartner cxLoyalty International AB, får du tips om hur du kan förebygga och upptäcka en identitetsstöld. Du kan även få hjälp att begränsa en eventuell ekonomisk skada om olyckan varit framme.

Digital devices with hands, tablet, laptop, smartphone

Följ oss sociala medier!

Vill du veta vad vi gör mellan nyhetsbreven? Få senaste nytt om bankens verksamhet och de projekt vi är involverade i på sociala medier. Du hittar oss på / Instagram / Facebook / LinkedIn

Vi har Sveriges mest nöjda bankkunder!

Sparbankerna får högst betyg bland samtliga banker i Sverige hos både privat- och företagskunder. Ett modernt digitalt erbjudande tillsammans med stark lokal närvaro och personligt engagemang har bidragit till den starka utvecklingen! Tack för förtroendet att få vara din bank!