Hej Anton, privatrådgivare på Torget. Vilka fördelar finns det med direktrådgivning?

- Den största fördelen är att du som kund kan slå oss en signal på morgonen eller kika förbi banken när vi öppnat och få tid för bankmöte samma dag! Direktrådgivning är ett något förkortat bankmöte där vi hjälper dig med dina mest akuta ärenden med kort varsel. Vi har ett begränsat antal tider varje dag avsatta för detta som du helt enkelt bokar mer ”direkt”. Direktrådgivningen sker sedan antingen fysiskt på Torget eller via telefon - där kan du som kund välja vad som passar dig och din dag bäst!

Vad kan vi hjälpa till med?

- På dessa 30-45 minuter hinner vi hjälpa dig med kortare bankärenden! Det kan handla om att ansöka om lånelöfte, starta upp månadssparande och ge förslag på fonder eller hjälpa dig att samla din pension. Skulle vi se att du har behov av ytterligare tid för rådgivning bokar vi in ett längre besök för en helhetsgenomgång av din ekonomi. 

Hur är känslan nu när vi varit i gång några veckor med detta? 

- Det är verkligen uppskattat av de kunder som testat och många blir positivt överraskade att man slipper vänta till veckan därpå. Vi är en av få banker som erbjuder tid samma dag och det känns som ett vinnande koncept tycker jag. Så responsen hitills har varit väldigt positiv och vi ser fram emot att träffa fler kunder på det här sättet!