Hoppa till textinnehållet

Håsten

Kontoret på Håsten stänger tillfälligt för kundbesök. 

Med anledning av Coronavirusets spridning har vi beslutat om ett antal förebyggande åtgärder.

 

Vi har ett ansvar mot våra kunder, medarbetare och samhället att säkerställa att verksamheten fungerar, även i situationer som den vi befinner oss i nu. Därför delar vi upp funktionerna i banken för att minska sårbarheten om smittan skulle utvecklas och drabba vår personal. Det handlar om att identifiera risker och minimera dem innan någon skada är skedd. Som följd av detta kommer vi tillfälligt att stänga kontoret på Håsten för kundbesök och använda för personal från andra enheter i banken.

 

Var kan du vända dig för dina bankärenden?

Vår telefonbank kan hjälpa dig med det mesta. Legitimera dig med mobilt BankID och de hanterar de flesta av dina bankärenden, guidar dig i våra digitala tjänster eller ger dig rådgivning via telefon. Du når dem på tel 0340-66 60 00 och de har öppet vardagar 8-18.

 

Föredrar du att komma in på ett kontor? Då är du varmt välkommen in på Kontoret på torget, vårt kontor i Veddige eller kontoret i Tvååker.

 

Har du ett bankfack som du behöver få tillgång till? Ring vår telefonbank (0340-66 60 00) och boka en tid för tillträde.

-----------------------------------------------------------------------------------

Förändringarna gäller från måndag 16 mars 2020 tills vidare. Beslutet är baaerat på rådande situation kring spridningen av Coronaviruset.

Personal Håsten

Mikael

Privatrådgivare

Tel: 0340-66 60 12

Tillfällig placering; Kontoret på Torget

Stefan

Privatrådgivare

Tel: 0340-66 60 34

Tillfällig placering; Kontoret på Torget

personalbild

Emelie

Privatrådgivare

Tel: 0340-66 60 16

Tillfällig placering; Kontoret på Torget

personalbild

Tobias

Rådgivare

Tel: 0340-66 60 17

Tillfällig placering: Kontoret på Torget

personal