Hoppa till textinnehållet

Premium juni 2020

Glad sommar önskar vi på Private Banking och Premium!

Det blir ingen vanlig sommar!

Att skriva en sommarhälsning till dig som kund brukar kännas både härligt och inspirerande. Men under rådande omständigheter är det svårt att enbart slå an en positiv ton. Efter en turbulent vår med svängande börser, social distansering från de vi bryr oss om och liverapporteringar om Covid-19 går vi nu förhoppningsvis mot ljusare tider. Sommarvärmen står för dörren och det blir för de flesta av oss kanske ingen vanlig sommar, men den blir bra ändå! 

Stark återhämtning trots stor osäkerhet

Återhämtningen på aktiemarknaden fortsatte under andra hälften av maj. Men osäkerheten på marknaden är fortfarande stor. Det finns risk för att det blir stökigt på börsen i sommar.

"Det är jätteviktigt och bra för hela restaurangbranschen att vi gör saker ihop."

Tiden går fort och stans bästa brygga firar redan två år - Joels brygga! Efter uppstartsår med flera investeringar i både lokaler, nytt restaurangkök och nu senast ett rökeri med kiosklucka ser ägartrion Joel Kaspersson, Jessica Persson och Stina Ekman fram emot några år när de får brilliera fullt ut med det de är bäst på.

Fem tips för en aktiv semester i Västsverige

Vandra längs steniga stränder, fågelskåda, cykla eller puttra fram genom skärgården - alternativen är många. Vad du än gillar bäst så är Sommarsverige fullt av upplevelser som gör semestern både aktiv och avkopplande. Och många semesterpärlor ligger närmre än du tror. Det finns mycket att upptäcka i Halland med omnejd – här får du 5 tips för en aktiv semester!

använder du banken i sommar

Oavsett om du är hemma, på jobbet eller på badstranden kan du använda banken dygnet runt. De enklaste sätten att nå oss är via:

 

  • Internetbanken eller appen
  • Facebook
  • Telefonbanken 0340-66 60 00

"Att vi får 200 000 kr till stipendier varje år det får andra kulturskolor att tappa hakan."

Sedan 2016 bidrar Sparbanksstiftelsen med årliga stipendier till Kulturskolans elever, för att unga i Varberg ska känna sig uppmuntrade att vilja utvecklas.

Tips hur du kan använda din skatteåterbäring

Har du nyligen fått tillbaka pengar på skatten eller kommer få det senare i år? Skatteåterbäringen kan vara en utmärkt möjlighet att stärka privatekonomin.

Pausa amorteringarna

Vi vet att det är många som kämpar lite extra med ekonomin just nu. Har du lån hos oss och fått din ekonomi påverkad av covid-19 kan du därför ansöka om amorteringsbefrielse på dina bolån och privatlån direkt i internetbanken fram till och med den 31 augusti 2021.

Women Couple with moving boxes.

Har du rätt skydd?

  • Vet du vad som händer med din ekonomi om du blir arbetslös? Får du tillräckligt mycket ersättning från a-kassan eller skulle du behöva komplettera ditt skydd?
  • Hur påverkas din privatekonomi om du blir sjukskriven? Räcker besparingarna eller skulle du bli tvungen att skära ner på din levnadsstandard?

Följ oss sociala medier!

Vill du veta vad vi gör mellan nyhetsbreven? Få senaste nytt om bankens verksamhet och de projekt vi är involverade i på sociala medier. Du hittar oss på:

Instagram     Facebook     LinkedIn

sparbanksstiftelsen-skate