Hej Amanda Lind! Vad händer just nu nere på Torget?

- Nu är vi igång och det känns fantastiskt kul. Vi kommer under våren att genomföra en större ombyggnation av kundmiljön på Torget. Vi ser redan nu fram emot att välkomna alla våra kunder till nya lokaler framåt sommaren. Vi kommer bland annat flytta kundvärdsdisken för mindre överhörning och ökad integritet, skapa flexibla ytor så vi kan nyttja lokalen på fler sätt och skapa en mer avskild plats för kunder som själva vill utföra bankaffärer via dator.

Hur kommer det vara att komma till banken under bygget?

- Vi kommer att arbeta på en begränsad yta vilket gör att vi inte kommer kunna hjälpa till med några kontantärenden vid Torget. Bankomaten utanför kommer att vara tillgänglig och vi kommer att ha personal som gärna hjälper till om man känner sig osäker. Sedan kommer alla kunder som besöker banken att få vänta på sin tur utomhus under byggnationen. Det blir lite "kläder-efter-väder" kommande veckor men vi ska göra allt vi kan för att hålla stämningen på torget på topp och är redo med både paraplyer och värmande kaffe.

Har du något tips under byggtiden till våra kunder?

- Ett tips kan vara att boka en tid med en rådgivare om man har ett längre ärende som exempelvis att bli ny kund, anslutning av tjänster till barn- och unga m.m. Jag vill även slå ett slag för vår telefonbank som är experter på att lösa bankärenden på telefon på 0340-66 60 00.