Skip to content

Årets tio stipendiater!

Therese Brag

IF Norvalla

Motivering:

Med många år i tränarrollen och med dubbla uppdrag hör hon till Norvallas flitigaste tränare. Hon har ett engagerande, motiverande och drivande ledarskap, vilket ger en positiv stämning bland barnen och en vilja att vara med. Therese är även i flera andra funktioner en mycket uppskattad glädjespridare för hela Norvalla IF. En stor tillgång för föreningen med andra ord och väl värd att få årets ungdomsledarstipendium!

Melcher Andersson

Varbergs Motorklubb

Motivering:

Med sitt fantastiska engagemang har Melcher fått Crosskolan att växa. Han brinner för alla barn och att alla barn blir sedda. Han ger alltid 100%. Barnen älskar honom och föräldrarna avgudar honom. Melcher är guds gåva till Varbergs Motorklubb.

Amanda Hansson

Varbergs GIF Friidrott

Motivering:

Med sin positiva inställning och pedagogiska förmåga pushar hon till ständig utveckling för både gruppen och individen. Hon behärskar den svåra balansen i att vara ledare och samtidigt en god kompis. Hon kan luta sig mot sina egna erfarenheter där hon behärskar alla friidrottens grenar, samtidigt som hon gärna tar sig an nya utmaningar, dels genom utbildning dels i andra tränaruppdrag. Amanda är en ledare med sann strålglans och en fantastisk tillgång för Varbergs GIF Friidrott.

Pär Munther

Varbergs Bois

 

Motivering:

Med sin långa erfarenhet, sitt ständiga engagemang, höga kompetens och positiva inställning lyckas Pär alltid med att inspirera sitt lag, även i motgång.
Resultatet blir att tjejerna utvecklas både som grupp, individer och som fotbollsspelare. Pär är en förebild för många andra ungdomsledare och väl värd denna utmärkelse.
 

Astrid Nilsson

Varbergs Skateboardklubb

Motivering:

Hon är omåttligt engagerad, skapar delaktighet och gemenskap, hon coachar, bryter normer och inspirerar. Hon är en idéspruta av rang, med förmågan att förverkliga och genomföra. Med denna energi och dessa egenskaper är Astrid en ovärdelig tillgång och starkt bidragande till föreningens tillväxt de senaste åren. Väl värd ett av årets ungdomsledarstipendium!

Jimmy Lindblom

Warbergs IBF

Motivering:

Med ett genuint intresse för sporten, en lång erfarenhet från högsta nivån och ett stort blått hjärta är Jimmy en ovärderlig tillgång för föreningen. Han tillför energi till de lag han leder, men även till andra i hans närhet. Han har visat att han kan stå rakryggad bakom en enskild individ och samtidigt tillämpa klubbens ungdomspolicy på ett föredömligt sätt. Det är en ära för Warberg IBF att få ha Jimmy som ledare och han är mer än väl värd årets ungdomsledarstipendium.

Wanja Holmberg

Friluftsfrämjandet

Motivering:

Med ett fantastiskt engagemang och stort hjärta leder Wanja Mulle-, Stövar- och Lufsargrupper för Friluftsfrämjandet i Varberg. Hon väcker barnens nyfikenhet att lära sig utforska natur och omgivningar. Detta har Wanja gjort i 50 år. Ett svårslaget rekord. Wanja är en verklig eldsjäl i Friluftsfrämjandet.
 

Felix Hammarberg

HK Varberg

Motivering:

Felix är uppvuxen i HK Varberg och har sedan 13 års ålder varit engagerad som tränare och domare i klubben. Han har förmågan att se alla ungdomar och få dem att känna sig delaktiga. Felix har en positiv inställning och är en mycket god förebild för föreningens ungdomar.
 

Liselotte Johansson

OK Löftan

Motivering:

Med sitt stora engagemang är Liselotte en mycket uppskattad ledare och viktig kugge i OK Löftan. Hon är bra på att få både barn och föräldrar att trivas och ha trevligt på träningar och tävlingar. Väldigt få barn slutar när de har Liselotte som tränare.
 

Jens Lund

Tvååkers IF

Motivering:

Jens har varit ungdomsledare i föreningen i tio år, och de senare åren har han även varit ordförande i ungdomssektionen. Han är stabil, trygg och har rätt värderingar. Jens ställer alltid upp och är en viktig kugge i Tvååkers IF.