Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

”På Nisses Bodega bjuder vi på schysst mat och härligt, okomplicerat häng”

För tio år sedan valde vår företagskund Destination Apelviken att storsatsa på sin restaurang Nisses Bodega och ett nytt frukostkoncept. Det visade sig vara ett genialiskt drag för nu snittar de cirka 25 000 frukostar per år. Vi träffar Anna, delägare av Nisses Bodega.

Hej Anna. Vad får man om man besöker Nisses Bodega?

- Här på Nisses Bodega bjuder vi på schysst mat och härligt, okomplicerat häng. Hit kan man komma precis som man är; i badtofflor, shorts och håret fortfarande vått efter badet eller kostym om man föredrar det. Vill man slå sig ner för något att dricka eller till exempel ta en glass går det jättebra, annars kan man komma hit för frukost, brunch, lunch eller middag på kvällen. Vi bjuder på enklare familjevänlig mat så som hamburgare, sallader och fish & chips. Vi har något för alla helt enkelt!

Men det ni är störst på är frukost. Berätta om det!

- Ja precis, för tio år sedan valde vi att satsa mer på våra frukostar. Vi fick en väldigt bra snurr på det och säljer cirka 25 000 frukostar på ett år. Anledningen till att vi valde att satsa på det är att vi har lägenhetshotell här jämte, och då såg vi ett stort behov av att kunna erbjuda bra frukost. På vår frukostbuffé hittar man bland annat chiapudding, äggröra, bacon, bröd, pålägg, våfflor och mycket mer. Vi har öppet alla dagar året runt för frukost, till och med på julafton.

Vad erbjuder ni utöver mat och dryck?

- Vi tycker det är väldigt roligt när det händer mycket runt omkring oss. Därför försöker vi anordna en hel del olika aktiviteter för våra gäster. Under hela sommaren kommer vi ha en hel del olika band spelandes hos oss. Först ut var Ove-Lo som spelade den 22 mars. Annars bjuder vi på karaoke, småstjärnorna, familjequiz och ölprovningar. Här finns något för alla!

Våra unga kunder har ju fått en rabattkupong hos er. Hur kan de använda den?

- Ja det stämmer. Vi har ett samarbete med er där alla era kunder mellan 18-30 har fått en rabattkupong hemskickad till sig, som de kan använda hos oss. Den gäller under hela 2024 och kan användas till allt förutom alkoholhaltiga drycker. Så till er som har fått den säger vi varmt välkomna ner till oss, och givetvis till alla er andra också. Vi ser fram emot att träffa er!

Varför har ni valt oss som er bank?

- Varbergs Sparbank är en bank med hög servicegrad och det är enkelt att få kontakt med rådgivarna när man behöver hjälp. Den främsta anledningen till att vi väljer er som bank är dock för det lysande arbete ni gör med att återinvestera pengar till samhället, vilket är helt fantastiskt. Banken har ett stort hjärta i att vara med och utveckla staden och göra saker tillsammans med sina samarbetspartners.

Anna och Nils, ägare av Destination Apelviken.
Medarbetare på Nisses Bodega.

”Varbergs Sparbank har ett stort hjärta i att vara med och utveckla staden och göra saker tillsammans med sina samarbetspartners.”

Anna Gordh, delägare av Destination Apelviken.