Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

”Styrka, hållbarhet och gemenskap är våra ledord!”

I början av januari var det efterlängtad invigning av det nya sportcentret PACE Performance & Training i Pilgläntan, Trönninge. Anläggningen drivs av Carolina Enberg och Paul Hedberg, som båda har mångårig erfarenhet inom just hälsa och träning.

Hej Carolina och Paul! Nu har ni äntligen öppnat upp. Hur känns det?

- Det känns fantastiskt, så roligt att vi två får göra det här tillsammans. Ingen av oss hade velat göra den här resan med någon annan. Vi kompletterar varandra bra och vet var vi har varandra. Så klart vill vi också lyfta PACE-teamet, vårt grymma personalgäng som består av ca 25 fantastiska personer i dagsläget. De flesta har vi arbetet med tidigare och vi är så glada över att ha med dem på resan. Nu är det full fart framåt.

Berätta lite kort om PACE Performance & Training!

- PACE Sportcenter är ett helhetscenter som erbjuder gym, padel, PACE Box, gruppträningsklasser, yogastudio, massage, fysioterapi och personlig träning. På just personlig träning är vi väldigt stora och erbjuder fem olika tränare. Vi erbjuder även kurser, som till exempel barn- och vuxendans, gravidträning, mammaträning och kurser i stresshantering. Allt för att alla ska känna sig välkomna vad man än har för träningsbakgrund eller behov. Vi har även startat igång första PACE Boozt. Ett koncept som vi är riktigt stolta över. Det är en kurs med fokus på 12 veckor till hållbar hälsa, som går ut på att ta hand om sig själv med hjälp av bra träning, kost, sömn och återhämtning.

Hur började den här resan?

- Vi har arbetat tillsammans i över 10 år och alltid haft samma syn på träning och hälsa. Båda två har väl också alltid haft en dröm om det här, att få driva eget. Allting tog fart för ca två år sedan när vi började leta lokaler. I samband med det korsades våra vägar med Derome och vi fick frågan om vi var intresserad av en lokal som skulle byggas ute i ett helt nytt bostadsområde i Trönninge. Ett erbjudande vi inte kunde tacka nej till. Därefter har allt gått av bara farten.

Vad ser ni fram emot nu?

- Nu ser vi fram emot att välkomna och fylla vårt sportcenter med ännu fler medlemmar och träningskunder. Vår förhoppning är att man åker härifrån och har fått med sig mycket mer än ett träningspass. För oss står gemenskap och det personliga mötet i centrum – och det ska vi arbeta hårt för. Vi vill sprida hållbar hälsa. Våra bästa kunder är de som kommer hit och använder sportcentret!

Och till sist, vad har ni för planer på sikt?

- På sikt har vi ambitioner att ge våra medlemmar möjligheter till utomhusträning i våra fantastiska omgivningar. i Något vi också ser fram emot är att arbeta mer mot företag och företagshälsovård. Vi tar gärna emot för trivselkvällar där vi bland annat kan erbjuda föreläsning, yoga- eller träningspass följt av bastu med avslutande middag från ”Lokalen” som vi samarbetar med. Vi erbjuder också företagshälsovård där vi har möjlighet att åka ut till företagen och ge massage eller hålla i olika träningspass. Vårt mål är att hela tiden utveckla vår anläggning till att bli så bra som möjligt inom alla delar.

Paul Hedberg & Carolina Enberg

”För oss är det självklart att välja en bank med kontor på hemmaplan, och eftersom vi själva har er som bank så var det inget svårt beslut. Vi är nöjda med bemötandet och den hjälp vi har fått.”

Paul Hedberg och Carolina Enberg, ägare av PACE Performance & Training.