Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Årets tio stipendiater!

Tobias Alstersjö

Varbergs Parasport

Motivering:

Under de åtta år som Tobias varit bowlingledare har han byggt upp sektionen till att idag ha ett 30-tal aktiva. Tobias är en mycket positiv och engagerad ledare som på ett utmärkt sätt tar hand om var och ens förutsättningar på grund av olika funktionsvariationer.

Johanna Johansen Blomdahl

Varbergs Sim

Motivering:

Johanna tränar ungdomar i åldern 9-13 år och leder en ungdomstävlingsgrupp. Hon lägger ner mycket ideell tid och arbete i föreningen på träningar flera gånger i veckan, läger och tävlingar. Varbergs Sim är otroligt stolta över att få ha en sådan eldsjäl som Johanna i sin förening.
 

William Bernström

Varbergs Segelsällskap

Motivering:

William har, trots sin unga ålder redan samlat på sig en flerårig erfarenhet som ledare och har nu en betydande roll i klubben. Han bidrar med kunskap, stämning och inspiration för de yngre seglarna. Han tar glatt egna initiativ till nya tillfällen att lära ut segling och energin kring William smittar av sig till övriga ledare och vuxna – en växtkraft för föreningen.

Mike Bengtsson

Tvååkers Innebandy

Motivering:

Efter 35 år som ledare har Mike Bengtsson blivit en ikon för Tvååkers Innebandyklubb och det är många lag som genom åren har fått den fantastiska förmånen att bli coachade. Mike ställer alltid upp där han behövs och han betyder massor för klubbens barn och ungdomar med sitt sätt att sprida glädje, engagemang och trygghet.

Caroline Lindberg

Varbergs GIF Gymnastik

 

Motivering:

Caroline är en riktig eldsjäl med många år bakom sig som uppskattad ungdomsledare i Varbergs GIF Gymnastik. Med ett lugn och fokus skapar hon en trygg, positiv och motiverande träningsmiljö. Hennes generösa och hjärtliga insats räcker även till en rad föreningsutvecklande sysslor. Carolines engagemang inom ungdomsidrotten är ett värdefullt bidrag till jämlikhet, bredd och tillväxt.
 

Rolf Johansson

Veddige Varberg Volleybollklubb

Motivering:

Rolf är definitionen av en eldsjäl, som under alla år har lagt massor av tid, kraft och passion i sina föreningsuppdrag. Han är en viktig kugge för att få föreningen att hålla samman och fungera organisatoriskt. Rolf har dessutom en utvecklande sida med många fina idéer; alltifrån att integrera ensamkommande till idrotten till att skapa nya spännande träningsupplägg som till exempel ”volleybompa”. Rolf är helt given att få ta emot ett ungdomsledarstipendium 2021!  

Elin Antonsson

Varbergs Vattenskidklubb

Motivering:

Elin har tränat och åkt vattenskidor i 15 år. Hon är en positiv person som tar fram det bästa i varje individ. Hon brinner för att se hur ungdomarna lyckas och utvecklas både på land och i vattnet.
Elin är en eldsjäl och en förebild både för unga och gamla. Hon får alla att känna sig som en enda stor familj.

Mikael Jiglind

Träslövsläge IF

Motivering:

Mikael ha med sitt varma sätt blivit en mycket omtyckt person i Träslövsläge IF. Han har en förmåga att se alla i laget, att uppmuntra och peppa är viktigt för Mikael. Han vill alltid det ”lilla extra” och investerar gärna i egen tid för att få umgås mer med ungdomarna i sina lag, till exempel i cuper och andra aktiviteter. Att ett barn har uttalat ”Alla borde ha en Mikael hemma”, säger väl det mesta.

Peter Ahlqvist & Andreas Bohlin

Frillesås FF

Motivering:

Peter och Andreas har tränat en grupp pojkar födda 2004 sedan dessa var sju år. De har gjort det med ett stort engagemang som fått killarna att stanna kvar i föreningen. Med tiden har fler och fler ungdomar anslutit och i gruppen finns nu 35 aktiva och motiverade killar! Tillsammans har Peter och Andreas lagt grunden till att Frillesås FF snart har ett komplett seniorlag, byggt underifrån i de egna leden.

 

Roberta Halili

Varbergs Basket

Motivering:

Trots sin ringa ålder har Roberta varit aktiv i föreningen länge. Hon är en glädjespridare som tar hand om de ungdomar hon tränar både på och utanför plan. Roberta är ett praktexempel på hur en ledare skall vara. Hon lyfter hela klubben.